Home / Uncategorized / Горан Милевски старо нов претседател на ЛДП

Горан Милевски старо нов претседател на ЛДП

Горан Милевски, е старо нов претседател на ЛДП. Тој новиот мандат го доби на конгресот на партијата кој денеска с еодра во Скопје.

Милевски довербата ја доби во конкуренција на тројца кандидати

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*