Home / Uncategorized / Кирацовски шеф на Изборниот штаб на Пендаровски

Кирацовски шеф на Изборниот штаб на Пендаровски

Генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски е избран за шеф на Изборниот штаб за претстојните претседателски избори.

Изборниот штаб на СДСМ, заедно со останатите политички партии кои го поддржуваат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, е подготвен да организира позитивна, принципиелна, мирна и достоинствена изборна кампања во духот на демократските и европските вредности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*