Home / Uncategorized / Неофицијално: Наташа Петровска кандидат на СДСМ за градоначалник на Битола

Неофицијално: Наташа Петровска кандидат на СДСМ за градоначалник на Битола

Професорката и актуелна советничка на Советот на Општината Битола е кандидат за градоначалник на СДСМ за Битола, на престојните локални избори.

И покрај тоа што ваквата информација сеуште нема офоцијална потврда сепак според извори на порталот на Битолски весник   Наташа Петровска добила најголема поддршка на анкетитети кои ги реализира СДСМ пред изборите.

Останува сега изборот на  Наташа Петровска да биде потврден од страна на раководството на партијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*