Home / Култура / Обезбедени пари за реконструкција на Офицерски

Обезбедени пари за реконструкција на Офицерски

Владаата на својата последна седница донесе одлука за реконструкција на Офицерскиот дом.

На тој начин конечно ке се реализира дамнешната желба на бтолчани Офицерскиот дом да блесне со сиот свој сјај и тие да добијат култно место за богат културно уметнички и забавен  живот.

Со тоа практично се реализира едно од ветувањата на градоначалничката Наташа Петровска, која во изборната кампања ја најави реконструкцијата на Офицерски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*