Home / Uncategorized / Оливер Спасовски и Венко Филипче утре во Табановце

Оливер Спасовски и Венко Филипче утре во Табановце

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски и министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, утре (вторник, 03.03.2020 година) во 11:15 часот ќе го посетат граничниот премин Табановце. Целта на посетата е проверка на системот за превенција и заштита од корона вирус на граничниот премин.

Во 11:30 часот, предвидени се изјави за медиумите на премиерот Спасовски и министерот Филипче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!