Home / Uncategorized / Палчо на распит во СЈО

Палчо на распит во СЈО

Бизнисменот Љупчо Палевски, по 20 часа поминати во полициска станица.од попладнево е во СЈО да одговори на прашањата на обивнитеите, потврдија од неговата одбрана.

Досега од СЈО нема официјална информација зошто го сомничат потврдуваат смао дека е приведен за потребите на предистражна постапка.

Полицијата извршила претреси во неколку објекти и на Палевски во Скопје но останува тајна дали го пронашле тоа што го барале.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*