Home / Вести / Плодност почна со брзи тестови за Ковид 19

Плодност почна со брзи тестови за Ковид 19

Приватнатаболница Плодност стартуваше со брзи тестови з аКовод 19.

Поради големиот интерес за серолошко тестирање, како и за брзите тестови за КОВИД-19, од болницата информираат дека од утре, сабота, 21.11.2020 година, Болницата „Плодност“ воведува нов телефонски број, наменет исклучиво за закажување на термини за оваа намена. Сите кои сакаат да закажат термин, може да се јават на 076/208-880.

Од Плодност истакнуваат дека поради големиот интерес за тестирање во оваа болница се препорачува луѓето кои сакаат да се тестираат да ги почитуваат протоклите и мерките за заштита, како на граганите, така и на вработените

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*