Home / Вести / Портпаролката во Клиничка болница се мајтапи со Гоце Делчев

Портпаролката во Клиничка болница се мајтапи со Гоце Делчев

Портпаролката на Клиничката болница во Битола, Сузана Коневска на својот фејсбук профил, на највулгарен и најприземен начин, со уличарски зборови се мајтапи со ликот и делото на Гоце Делчев.

навистина несфатливо е како може официјалната портпаролката на Клиничка болница, која има задача да ја информира јавноста со работата на билницата да се занимава со ликот и делото на Гоце Делчев и на таков начин да го обевреднува неговото револуционерно минато.

Од изнесените ставови на Коневска се згрозени сите вистиснки Македонци и граѓани на Македонија.

По ваквиот пост се поставува прашањето дали Сузана Коневска може и натаму да ја извршува функцијата портпарол во Клиничката болница.

најмалото нешто што треба и мора да го направи е да се повлече од оваа општествено одговора функција и потоа како слободна граганка на својот фејскуб профил нека си пишува што сака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!