Home / Култура / Промоција на учебникот “Инклузивна педагогија“ на д-р Марија Ристевска

Промоција на учебникот “Инклузивна педагогија“ на д-р Марија Ристевска

Во организација на НУУБ “Климент Охридски“ – Битола и Педагошки факултет при Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола,денеска ќе се промовира  учебникот „Инклузивна педагогија“ од проф. д-р Марија Ристевска, Педагошки факултет – Битола.

Промотори: проф. д-р Горан Ајдински, редовен професор на катедрата за дефектологија при УКИМ – Скопје и проф. д-р Анета Баракоска, редовен професор на катедрата за педагогија при УКИМ – Скопје.

Промоцијата ќе се одржи на ден 14.12.2018 (петок) во 18 часот, во просториите на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола, (Сала за промоции).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*