Home / Вести / Сашо Стаматов нов директор на ЈП Пазари

Сашо Стаматов нов директор на ЈП Пазари

Нов директор на јавното претпријатие Пазари- Битола е Сашо Стаматов, дипломиран биотехнолог.

Според извори на порталот на “Битолски весник“, по завршувањето на мандатот, додејде до смена на сега веќе екс-директорот Благој Дивитаров.

Од повеќето кандидати, кои конкурирале за челната позиција во ЈП Пазари, градоначалникот д-р  Владимир Талески се определи довербата да му ја укаже на Сашо Стаматов.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!