Home / Uncategorized / Се запали котларницата во Епинал

Се запали котларницата во Епинал

Црн дим ја обвил зградата на хотелот „Епинал“ во Битола денеска напладне, што веднаш го привлекло вниманието на битолчани.

Според битолските пожарникари, станува збор за пожар во котларницата на хотелот, кој бргу бил ставен под контрола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*