Home / Uncategorized / “Транспортер “продолжува на 28 септември

“Транспортер “продолжува на 28 септември

Денеска во Скопскиот суд продолжи сидскиот процес „Транспортер„. По сослушувањето на неколку сведоци судскиот процес е закажан за 28 сепември, кога како што истакна судијаката ке има забрзано судење.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*