Home / Вести / Уште еден нов заболен во Битола

Уште еден нов заболен во Битола

Во последните 24 часа во нашата земја се регистрирани 79 нови случаи на „Ковид-19“ и двајца пациенти го загубија животот, додека се извршени 835 тестови.

Новите случаи се регистрирани следниве градови:

Скопје 44

Куманово 9

Штип 3

Прилеп 1

Тетово 8

Струга 1

Велес 3

Битола 1

Охрид 1

Гостивар 6

Виница 1

Неготино 1

Додека пациентите кои починале, едниот е од Прилеп, а другиот од Струмица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!