Home / Uncategorized / Влезници ни за лек

Влезници ни за лек

За вечерашниот квалификационен натпревар во ракомет, меѓу репрезентациите на Македонија и Турција владее огромен интерес. Влезниците се буквално распродадени и нема ни за лек.

Инаку ова е прв пат по 15 години пауза во Битола репрезентацијата на Македонија да игра еден официјален натпревар во ракомет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!