Home / Uncategorized / ВМРО ДПМНЕ со Силвана Ангелевска и Олга Лозановска?

ВМРО ДПМНЕ со Силвана Ангелевска и Олга Лозановска?

На претстојните предвремени парламентарни избори, опозиционата ВМРО ДОПМНЕ Битола на добитните места ќе излезе со кандидатките Силвана Ангелевска, инаку член на ИК и Олга Лознаовска, советник во Советот на општината Битола, дознава Битолски весник.

Според информации на Битолски весник тие се на добитните места.

Нивните кандидатури ќе бидат утврдени на утрешната седница на Централниот комитет на партијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*