Don't Miss
Home / Uncategorized / Бисера Костадиновска на добитна позиција

Бисера Костадиновска на добитна позиција

Иако засега нема сеуште официјална потврда сепак според извори на Битолски весник единствен кандидат на СДСМ и Коалицијата од општинската организација на битолските социјалдемократи од Битола е професорката на Педагошкиот факултет во Битола, Бисера Костадиновска.

Таа ќе биде на третото место на листата на кандидати за пратеници, која во “ петката “ ќе ја предводат Радмила Шекеринска и Венко Филипче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*