Home / Вести / Мицковски им се заблагодари на Димовски, Милошоски,Велјановски

Мицковски им се заблагодари на Димовски, Милошоски,Велјановски

Пратениците Илија Димовски, Антонијо Милошоски, како и поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски, кои се спротивставија на изборот на Христијан Мицкоски за нов партиски лидер, не се дел од новото партиско раководство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!