Home / Uncategorized / Јавна објава на ценовникот на bitolskivesnik.mk за платено политичко рекламирање за избори 2020

Јавна објава на ценовникот на bitolskivesnik.mk за платено политичко рекламирање за избори 2020

Согласно Изборниот законик и роковникот за извршување на изборните дејствија за претстојните предвремени парламентарни избори, порталот bitolskivesnik.mk ја објавува својата Понуда за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања.
Порталот bitolskivesnik.mk е регистриран на регистарот на радиодифузери, печатени медиуми и електронски медиуми на Државната изборна комисија.
Ценовникот од Понудата за платено политичко рекамирање за Парламентарни избори 2020 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*