Home / Вести / Алармантно: Заболени 120 лица?

Алармантно: Заболени 120 лица?

Во последново деноноќие регистрирани се 120 новозаболени од Ковид-19.

Ако бројката биде и официјално потврдена ова ќе биде најголем пик од почетокот на епидемијата во нашата земја.

Досега највисокиот пик изнесуваше 107 заболени лица, регистрирани за 24 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!