Home / Uncategorized / Битола доби мајка на градот

Битола доби мајка на градот

Иако засега тоа се неофицијални информации сепак според сите пристигнати резултати речиси е сигурно дека Наташа Петровска победи во првиот круг и дека Битола по  12 годишното владеење на Валдимир Талески доби мајка на градот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*