Home / Uncategorized / Битола ќе добие полигон за полагање возачки испити

Битола ќе добие полигон за полагање возачки испити

По 8 години од затворањето до крајот на годината Битола ке добие нов полигон за полагање на возачки испити.

Според претседателот на Советот, Валентин Греувски новиот  полигон  ќе се наоѓа на патот Битола- Прилеп, ка Оризари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*