Home / Вести / Со битолско чупе на Пелистер

Со битолско чупе на Пелистер

  • Во зимски авантури со Битолското чупе Приклучи се на Фејсбук активацијата на Бимилк и освојвикенд на Пелистер! Лимитираната зимска колекција на Битолскиот јогурт на почетокот од месецов е на полиците во маркетите, но успеавте ли и вие доволно да се радувате на снегот и да уживате во зимските авантури? Во рамките на тековната кампања за зимската едиција на Битолскиот јогурт, за оние што сè уште сакаат да уживаат во зимската сезона, Бимилк подготви супер изненадување! Битолското чупе, овој пат во зимско руво, ве носи на прекрасните падини на Пелистер, а сè што треба да направите е да споделите интересни фотографии од вашите годинешни зимски авантури на фејсбук-страницата на Бимилк. Сопственикот на најуникатната и најинтересна фотографија, која во рамките на активацијата што трае од денес, 30.01 до 04.02, ќе освои најголем број лајкови, ќе добие можност за нови зимски авантури со своето семејство во хотел во срцето на Баба Планина. Активацијата ќе биде отворена до 4-ти февруари.Доколку можеби не сте го забележале новиот Битолски јогурт, лесно ќе ги пронајдете новите дизајни на амбалажите. Тие го претставуваат насмеаното Битолско чупе во една зимска идила уживајќи во зимските спортови, на скии и на сноуборд, или играјќи со Снешко Белчо во снегот. Новите дизајни на Битолскиот јогурт се аплицирани на сите формати, односно на пакувањата од 1,5 кг, 1 кг, 500 г и 250 г, а ќе бидат достапни за продажба сè до март 2019 година.Бимилк ве повикуваат да ги споделите вашите зимски авантури со нив. За учество во предизвикот следете го овој линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!