Home / Uncategorized / Дебата на кандидатите за градоначалник на Битола, на Телма

Дебата на кандидатите за градоначалник на Битола, на Телма

На ТВ Телма во Малата сала на Центарот за култура се одржа дебата на кандидатите за градоначалник на Битола, Наташа Петровска, Зоран Илиоски, Јорго Огненовски и Кирче Ташков.

На дебатата присутните грагани и новинарите од Битола имаа право да поставуваат парашања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*