Home / Uncategorized / ЕСЕНСКА ПРОМОЦИЈА НА ГАСТРОНОМСКАТА ПОНУДА ВО ХОТЕЛ МОЛИКА

ЕСЕНСКА ПРОМОЦИЈА НА ГАСТРОНОМСКАТА ПОНУДА ВО ХОТЕЛ МОЛИКА

              НАМАЛЕНИ ЦЕНИ НА  ДЕЛ ОД РЕСТОРАНСКИТЕ УСЛУГИ  ОД 15 -20 %

                                 ( од 05.10.2018 – 22.12.2018 година)

                                               Дополнителна понуда

за ресторантска услуга и сметка  над 1000,00 денари    5% попуст

                – за ресторанска  услуга и сметка над  3000,00 денари   10% попуст

                – за ресторантска услуга и сметка над  6000,00 денари  15% попуст

Хотелот Молика е создаден да овозможи максимално уживање , релаксирање и спокој , место кое плени со својата непосредна топлина во срцето на Националниот Парк Пелистер.

Овој пат од вредните раце на нашите гастрономи вкусете одлична храна со намалени цени  и направете спој помеѓу вкусот и погледот!

Ве очекуваме!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*