Home / Uncategorized / Геро ретерираше.Не ги објави имињата на Кики и Фрики

Геро ретерираше.Не ги објави имињата на Кики и Фрики

Бранко Геровски кој прв го откри скандалот со аферата “Рекет“ ретерираше. Иако најави дека денеска ке ги објави имињата на Кики и Фрики сепак тој истите не ги објави.

Во врска со неговата таква одлука тој напиша

Во ред, ако Заев не знае кои се Фрики и Кики, фацилитаторите на милионскиот рекет, ако СДСМ не сака да се „прочисти“ од ова страшно зло (како што вети во декларацијата), јас сум спремен да одам понатаму. Не, не, тоа „понатаму“ не е соопштување на имињата на Фрики и на Кики. Јас со нив завршив. Ги знаете сите, нема потреба да им давам можност да ме гњават со тужби. Не, другарки и другарчиња, сега ќе одиме на некст левел! напиша Геровски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*