Home / Uncategorized / Груевски пиеше кафе на Широк Сокак

Груевски пиеше кафе на Широк Сокак

Екс премиерот и лидер на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски по враќањето од Охрид денеска беше во посета на Битола, каде оствари средба со Општинскиот комитет и посети неколку локации в градот.

Подоцна тој се прошета низ Широк Сокак и пиеше кафе во Пајтон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*