Home / Uncategorized / Хуманитарна забава на Лео Алфа клуб од Битола

Хуманитарна забава на Лео Алфа клуб од Битола

Лео Алфа клуб од Битола што делува како  подмладок на светската семејство на Лајнс клубовите, познати по својата хуманитарна работа и филантропија, денеска во Битола организираа оргинална хуманитарна акција проследена со многу забава: “За ЉУБОВ се потребни двајца….ВИЕ и Ние“ .

10991408_438228742993808_5396095786435845842_n   10405553_438228639660485_3585191120353773556_n

10408186_438228806327135_7722377258731571099_n

На нивната денешна забава во “Јагода“   имаше  многу љубов и дружење,  а сите што  учествуваа дадоа придонес  во нивните  напори за солидарност со настраданите жители од поплавените делови на Пелагонија.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*