Home / Uncategorized / И Пиланата на ТВ Орбис на барабан

И Пиланата на ТВ Орбис на барабан

Покрај тоа што по покренувањето на стечајната постапка Шпаркасе банка ја продава зградата на ТВ Орбис, која е проценета на 1 милион евра, деновиве  стечајниот управник на Орбис на продажба ја даде и Пиланата на телевизијата во село Крклино.

ТВ Орбис купи Пилана кога сопственикот на телевизијата стана претседател на УО на Националниот парк Пелистер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*