Don't Miss
Home / Вести / Масовна дезинфекција на станбените единици во Битола

Масовна дезинфекција на станбените единици во Битола

 По барање на градоначалничката Наташа Петровска, екипите на ЈП „Комуналец“, со поддршка на останатите јавни претпријатија, вршеа дезинфекција на станбени единици.

Во денешната акција беа опфатени населбите Карпош, Кланица, Стрелиште и Стара болница. По изготвен акциски план, со таа активност се продолжува и натаму, како една од превентивните мерки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*