Home / Uncategorized / “Опел“ удри пешак на пешачки премин

“Опел“ удри пешак на пешачки премин

Опел астра со битолски регистарски таблици удри пешак на пешачки премин кај “Шехерзада“ во Битола. Според очевидци станува збор за средовечна жена која веднаш беше префрлена во Клиничката болница. Полицијата во меѓувреме го стопира сообраќајот и врши увид за несреќата. Сепак, за среќа не се работи за посериозни повреди, и жената имала полесни повреди на нозете.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*