Home / Uncategorized / Пивковски ги собра потписите за втор мандат

Пивковски ги собра потписите за втор мандат

На престојните локални избори актуелниот градоначалник на Могила, Стево Пивковски ке трча како независен кандидат.

Иако беше најавено дека Пивковски ке биде кандидат на ВМРО ДПМНЕ тој сепак одлучи како и на претходните избори  и на престојните да излезе како независен кандидат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*