Home / Uncategorized / Само тројца алкохолизирани за новогодишните празници

Само тројца алкохолизирани за новогодишните празници

Дочекот на Новата година во Битола помина релативно мирно. На прослвата на новогодишните празници во Битола само тројца битолчани побарале лекарска интервенција во Клиничката болница поради прекумеро конзумирање на алкохол.

Дека во Битола на Нова година било мирно зборува и податокот што го соопштија од Клиничката болница дека само едно лице побарал лекарска помош поради повреда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*