Don't Miss
Home / Uncategorized / Синдикатот во РЕК Битола задолжен до гуша

Синдикатот во РЕК Битола задолжен до гуша

Синдикатот во РЕК Битола е задолжен до гуша. Според информации на порталот на Битослки весник старото раководство го задолжило синдикатот за околу 300.000 евра.

Ова го тврдат вработени во РЕК Битола,на  кои иако редовно им се задржувало чланарина, не им биле плаќани ратите, па  сега добиваат опомени дека должат пари.

Најмноги синидкатот должи з анабавка на спортска опрема, техничка роба, дрва, поставување на плин уреди на нивните автомобили, гуми за коли, туристички патувања, ресторански услуги

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*