Home / Uncategorized / Талески за Бит фест му исплаќал пари и на дечкото на неговата ќерка

Талески за Бит фест му исплаќал пари и на дечкото на неговата ќерка

Екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески, муѓу 55 физички лица кои добиле пари за наводни проекти, за Бит фест му исплатил пари и на новиот дечко на неговата ќерка К.К.

Според извори на порталот на Битолски весник луѓето од општинската  локална самоуправа не знаат каков проект направил К.К. но ни тврдат дека него парите Талески му ги исплатил експресно.

Во Општината  Битола не знаат со што се занимава дечкото на неговата девојка К.К. и каков проект понудил.

Воедно на списокот на 55  физички  лица кои добиле пари за проекти на Бит фест се и луге кои добиле од 10 до 150.000 денари за измислени проекти, кои не ги гледале ни тие што конкурирале со нив, а кои биле блиски до Талески.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*