Home / Спорт / Томче Трајановски нов тренер на Пелистер

Томче Трајановски нов тренер на Пелистер

Томче Трајановски поранешниот фудбалер на Пелистер и Вардар  најверојатно е новиот шеф на тручниот штаб на ФК Пелистер.

Трајановски треба да го смени досегашниот тренер Неџат Хусеин.

Томче Трајановски е изборот од повеке кандидати за нов тренер на Пелистер.

Управата на клубот се двоумеше мегу тренерите Драган Бочевски и Дарко Крстевски.

Изборот дознаваме паднал на Томе Трајановски, кој со себе треба да донесе и неколкумина фудбалери на Вардар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*