Home / Вести / Валентин Груевски: Училиштата во Битола должат 1,5 милиони евра

Валентин Груевски: Училиштата во Битола должат 1,5 милиони евра

Училиштата во Битола должат над 1,5 милиони евра.

Ова го истакна претседателот на Советот на општината Битола Валентин Груевски, кој истакна дека финансиската состојба во  Битола е загрижувачка.

Такавата состојба цело време ја аминуваа членовите на училишните одбори, истакна Груевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!