Home / Uncategorized / Заев ги отвори вратите за влез во Владата

Заев ги отвори вратите за влез во Владата

Денеска претпладне новиот премиер на Република Македонија Зоран Заев, ширум ги отвори портите на Владата, каде денеска се очекува новата Влада да ја одржи првата седница.
Заев најави дека  размислува да  ги отвори портите на владата за да има пристап до зградата, но и  целосно да  ја отстрани оградата пред Владата за која Кабинетот на Никола Груевски потроши  над  700.000 евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*