Don't Miss
Home / Uncategorized / Зоран Стојчевски директор на Агенцијата за земјоделие

Зоран Стојчевски директор на Агенцијата за земјоделие

Според информации на порталот на Битолски весник, екс советникот во Советот на општината Битола и кандидат за советник во новиот градски совет од листата на советници на СДСМ и Коалицијата “ Живот за сите “ Зоран Стојчевски е именуван за директор на Агенцијата за поттикнување и развој на земјоделието.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*