Home / Uncategorized / Адвокатите му откажаа љубов на Груевски

Адвокатите му откажаа љубов на Груевски

На денешното судско рочиште за предметот „Насилство во Општина Центар“, судијата соопшти дека тројцата адвокати Димитар Дангов, Боро Тасевски и Стерјо Зиков, кои во предметот го застапуваат избеганиот поранешен премиер Никола Груевски, го откажале полномошното.

Груевски доби нов адвокат по службена должност, Петар Димовски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*