Home / Uncategorized / Договорени директорите во јавните претпријатија

Договорени директорите во јавните претпријатија

Доцна синока кадровската комисија на СДСМ ги утврди кандидатите з адиректори на јавите претпријатија.

Договорени се кадровските смени во ЈП Комуналец, Водовод, Нискоградба, за договарање останале  директорите на ЈП Пазари, ЈП Жабени, како и на неколку училишта.

Синока бил утврден и тимот на градоначалничката на Битола, Наташа Петровска, кој таа го одбрала.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*