Home / Uncategorized / Драган Крајовски директор на битолскиот затвор

Драган Крајовски директор на битолскиот затвор

Владата на Македонија соопшти дека за вршител на должноста директор на КПУ Затвор Битола е именуван Драган Крајовски.

Промени на директорите се направени и во други казнено-поправни установи во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*