Home / Uncategorized / Изложба на кошули и горни традиционални облеки

Изложба на кошули и горни традиционални облеки

     Во КЦ Магаза ќе се одржи Изложба    од збирката на Нузејот за народни носии

            на колекционерот Јоне Ефтимов

            КЦ Магаза – Свечено отворање на 25.07.2018 година (среда)

                        во 20.00 часот

            Изложбата ќе биде отворена од 25 јули до 1 август 2018 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!