Home / Спорт / Марјан Секуловски го одржа првиот тренинг

Марјан Секуловски го одржа првиот тренинг

Со Марјан Секуловски како нов шеф на стручниот штаб Пелистер денес ги почна подготовките за вториот дел на шампионатот.

„Започнавме во Битола, каде ќе имаме по еден тренинг дневно до сабота, а в недела ќе биде првиот слободен ден. Од понеделник ќе го засилиме темпо. Остануваме во Битола до 29 јануари, а потоа ќе работиме надвор од Битола. Договоривме три контролни средби до 14 февруари, кога го играме првиот пролетен натпревар против екипата на Победа“, изјави Секуловски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*