Don't Miss
Home / Uncategorized / Одлуката за притвор на Груевски утре

Одлуката за притвор на Груевски утре

Одлуките за барањето на СЈО за определување мерки притвор за случајот Титаник во кој се опфатени Никола Груевски, Гордана Јанкулоска и Миле Јанакиески ќе биде објавена во текот на утрешниот ден, односно откако Судот ќе им да достави на странките во случајот.

-Во однос на вториот предлог кој до судот беше доставен на 30.6.2017 година, откако одлуките ќе бидат писмено изработени и доставени до странките, јавноста ќе биде известена во текот на утрешниот ден, се вели во соопштението на Судот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*