Don't Miss
Home / Uncategorized / Претседателот Иванов ќе се обрати пред пратениците

Претседателот Иванов ќе се обрати пред пратениците

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска во 12 часот ќе одржи Годишно обраќање во Собранието на Република Македонија.Традиционално, секоја година претседателот на државата има годишно обраќање пред пратениците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*