Home / Uncategorized / Продолжува судењето за Транспортер

Продолжува судењето за Транспортер

По подолга пауза заради зафатеноста на судијката Добрила Кацарска утре во Крвичниот суд во Скопје продолжува судењето на обвинетите во случајот Транспортер.

Според информации на Битолски весник за утре останува да се сослуша само уште еден сведок на СЈО, а потоа судењето продолжува со слушање на лентите од прислушкуваните разговори.

Во случајот Транспортер покрај екс градоначалникот Владимир Талески и секератарот на општината Слободан Бончановски обвинетси се уште 22 директори на училишта и управители на автопревозни фирми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*