Home / Uncategorized / Седницата на Собранието одложена за утре

Седницата на Собранието одложена за утре

Седумдесет и петтата седница на Собранието на Република Македонија наместо на 10 јануари 2019 година (четврток), ќе продолжи  на 11 јануари 2019 година (петок) во 12:00 часот.

До одложување на седницата дојде поради тоа што сеуште не е обезбедно двотретинско мнозинство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*