Don't Miss
Home / Спорт / Турнири за ветерани пред 11 Октомври

Турнири за ветерани пред 11 Октомври

Вчера во службена посета на општината Битола  беше бизнисменот Трифун Костовски, кој со градоначалничката Наташа Петровска имаше плоден разговор на неколку теми.

За време на посетата Костовски искажа подготвеност заедно со општината Битола и Битолски весник да го организира турнирот за ветерани во фудбал, ракомет и кошарка.

Турнирот би се одржал пред 11 Октомври,а главен технички реализатор би бил Битолски весник.

Костовски подоцна се сретна со градоначалникот на Новаци, Љубе Кузманоски и  ја прифати понудата да биде главен спонзор на мегународниот  турнир  за пионери, кој традиционално се одржал во Новаци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*