Don't Miss
Home / Uncategorized / Нови кривични пријави од СЈО за Талески и Бончановски

Нови кривични пријави од СЈО за Талески и Бончановски

На денешната прес конференција на СЈО беше обелоденето дека СЈО поднесе нови кривичи пријави против екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески и секретарот на Општината Слободан Бончановски како и некои  управители на автопревозни претпријатија и директори на основни и сренди училишта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*