Home / Спорт / Пелистерски новогодишен базар

Пелистерски новогодишен базар

В петок на ден 21.12.2018 год.    со почеток во 18:00 часот.
на локацијата  хотел ресторан “Шумски фенери”, скијачкиот клуб Пелистер организира “Пелистерски новогодишен базар”
Собраните средства ќе се наменат за унапредување и развој на скијањето и бордањето во рамките на ски клубот Пелистер Битола, се со цел да го вратиме клубот на старите патеки, најуспешниот спортски клуб во Македонија, кој има дадено 3 натпреварувачи кои ја претставувале Македонија на Олимпијади, се вели во соопштението на скијачкиот клуб Пелистер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!